Srbija je na Evroviziji 12 poena dala Francuskoj, usledila je emotivna reakcija Barbare Pravi: “DEDA, DEDA! Preplavile su je emocije (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong
253

Srbija je ove godine na “Evroviziji” 12 poena dala Francuskoj, 10 Finskoj i 8 Italiji.

Kada je to čula, Barbara Pravi, predstavnica Francuske na “Evroviziji” nije mogla da sakrije sreću, emocije su je preplavile, a pored toga što je od strane naše zemlje najviše ocenjena za nju je ovo bilo posebno dirljivo iskustvo jer pevačica vuče korene iz Srbije, piše Blic.rs.

Barbara Pravi je tom prilikom uzviknula reči “deda, deda” i nije mogla da sakrije emocije.

Foto: Youtube printscreen Eurovision Song contest

Naime, Barbarin deda s majčine strane je iz Iraka, a s očeve iz Srbije. Stoga je umetničko prezime Pravi, kako tvrdi, uzela u čast svom dedi iz Srbije.

Foto: Youtube printscreen Eurovision Song contest

Da podsetimo, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe “Hurricane” oduvale su sinoć Evropu kada su nastupile pod rednim brojem 8. u finalu “Evrovizije”.

Foto: Youtube printscreen Eurovision Song contest

Devojke su bile dominantne kada je u pitanju kako njihov glas, stas ali i koreografija. Atmosfera u Roterdamu u Ahoa areni tokom njihovog izvođenja pesme “Loco, Loco”, bila je neverovatna.

Francuska predstavnica Eurosonga srpskog porekla pred finalno veče: Bila bih presrećna da pobedim, niko iz Francuske nije bio prvi već 44 godine (VIDEO)

 

Barbara Pjević predstavnik Francuske na Evroviziji: Deda Srbin joj je dao umetničko ime PRAVI sa jakim značenjem na maternjem jeziku (FOTO, VIDEO)

ITALIJA POBEDNIK EUROSONGA 2021, URAGANKE NA PETNAESTOM MESTU (VIDEO)

 

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More