“Da li šmrčeš KOKAIN”?! ITALIJANI se oglasili nakon skandala na EVROVIZIJI: Nemamo šta da KRIJEMO! (FOTO, VIDEO)

Nakon finala kruže navodi da je frontmen grupe "Maneskin" koristio drogu, sada su se oglasili i evo šta kažu!

Foto: Tanjug (AP Photo/Peter Dejong)
182

Italija je sinoć pobedila na Evroviziji, a odmah nakon finala počeli su da kruže navodi da je pevač Damijan Dejvi, frontmen grupe “Maneskin” koja je ovoj zemlji donela pobedu, pred kamerama konzumirao opijate.

Naime, švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je “Njujork Tajms”. Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, a sada se grupa “Maneskin” ovim povodom oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu, piše “Blic”.

– Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain.

Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe “Maneskin”.

Foto: Printskrin maneskinofficial

Podsetimo, glasovi publike sinoć su presudili da Italija odnese pobedu na Evroviziji, a srpske predstavnice, grupa “Hurricane”, je sa pesmom “Loco, loco” osvojila 15. mesto.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More