Oglasio se Bojsi iz “Mućki” i poručio URAGANKAMA: Izvinite DAME-OPLJAČKANE STE! (FOTO)

Čuveni glumac koji obožava našu zemlju, čestitao je grupi "Hurricane" na osvojenom 15. mestu!

Foto: Tanjug (AP Photo/Peter Dejong)
292

Britanski glumac Džon Čalis (78) najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije “Mućke” čestitao je Uragankama na osvojenom 15. mestu na Evroviziji, ali i istakako da smatra da su zaslužile bolji plasman na takmičenju, piše “Blic”.

Foto: Wikipedia

– Izvinite dame – opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak 102 glasova više nego Engleska. Bravo – napisao je na svom Tviteru.

Inače, nakon druge polufinalne večeri, kada su članice grupe “Hurricane”, Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević prošle u finale, poznati glumac je objavom na svom Tviteru pokazao koliko je bio oduševljen njihovim nastupom, vokalnim sposobnostima i plesačkim veštinama.

Foto: Tanjug (AP Photo/Peter Dejong)

Inače, čuveni Bojsi iz serije “Mućke”, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale. Glumac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije “Mućke” i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

“Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin”, rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More