Horor na žurci u Nju Džerziju: Dve osobe ubijene, 12 ranjeno

Foto: Pixabay
231

Najmanje dve osobe su ubijene, a 12 je ranjeno u pucnjavi na privatnoj žurci u Ferfild Taunšipu, na jugu američke savezne države Nju Džerzi, saopštila je danas policija.

Policija Nju Džerzija je objavila da je stradao muškarac (30) i devojka (25), a 12 ljudi je povređeno i prebačeno u lokalne bolnice u subotu kasno uveče. Jođ uvek niko nije uhapšen.

Zvaničnici su rekli da je policija odgovorila na poziv iz kuće, a na fotografijama se mogu videti šatori za žurke, stolovi i stolice, kao i otpaci širom dvorišta.

„Niko ne zna kada će neko da iskoči iz mraka sa pištoljem“, rekao je gradonačelnik Ferfild Taunšipa Bendžamin Bird, koji je izašao na mesto nesreće, a guverner Nju Dzeržija Fil Marfi rekao je da je reč o „užasnom“ činu.


On je dodao da ovaj užasni i kukavički akt nasilja vatrenim oružjem „samo učvršćuje posvećenost ove američke savezne držzave da uvede strože zakone koji se tiču nošenja oružja.“

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More