Opljačkan stan Slavice Đukić Dejanović: “Suprug je sve to zatekao i odmah pozvao policiju”

Foto: Youtube printscreen N1
170

Porodičan stan na Vračaru funkcionerke SPS, nekadašnje ministarke i predsednice Skupštine Srbije, Slavice Ðukić Dejanović, opljačkan je i iz njega je uzeto 4.000 evra, javljaju beogradski mediji.

Ðukić Dejanović je za Kurir rekla da je veoma uznemirena, posebno jer je, kako je navela, neko imao ključ od njenog stana, “pa je lagano otključao vrata, ušao i opljačkao nas, dok smo suprug i ja bili izvan Beograda”.

Bivša ministarka i njen suprug tokom vikenda su bili u Kragujevcu, a Ðukić Dejanović objašnjava da je pljačku jutros prijavio njen suprug i da je policija došla, uzela otiske i napravila uviđaj.

“Ne znamo kada se tačno upad dogodio. Mi smo u petak uveče, kada sam završila sa poslom, krenuli u Kragujevac. Jutros smo doputovali, ali sam ja pravo otišla na posao, pa nisam zatekla taj haos. Suprug je sve to zatekao i odmah pozvao policiju”, navela je ona.

Kako navodi “Blic”, razvaljena su vrata koja vode u unutrašnji deo stana odnosno dnevni boravak.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More