Stiglo konačno objašnjenje organizatora EUROSONGA da li su Italijani šmrkali kokain tokom finala! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alešandra Tarantino
175

Italija je pre dve večeri trijumfovala na 65. Pesmi Evrovizije u Roterdamu. O potezu Damiana Dejvida, pevača italijanske grupe “Maneskin”, koji je tokom finala u jednom trenutku naizgled koristio kokain, nije prestajalo da se priča, pa je on insistirao da uradi test na narkotike, želeći da dokaže da to nije istina.

Organizatori „Evrovizije“ sada su se oglasili na društvenim mrežama i saopštili rezultate testiranja.

„Italijanski pobednici Evrovizije nisu koristili drogu u Grin Rumu tokom finala. Ovaj slučaj smatramo zatvorenim“,  navodi se na zvaničnom sajtu ovog takmičenja.

 Podsetimo, predstavnici Italije su tvrdili da nisu koristili narkotike, već da su u tim momentima „sklanjali polomljenu čašu“. Damijan je odmah demantovao navode da bi potom najavio i da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci. Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

„Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom“, rekao je Damijan i nastavio:

„I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!“.

Izvor Nova
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More