Za manje od minuta! Filmska pljačka SRBINA u ITALIJI: Odneo GUČI TORBE u vrednosti od 200.000 EVRA!

ZAPANJIO! Srbin bio "MOZAK" operacije, evo kako mu je uspelo da za 50 sekundi opljačka ceo izlog GUČIJA!

Foto: unsplash
283

Srpski državljanin Vladimir Drobnjak (40) uhapšen je prošle nedelje u italijanskom gradu Vićenca zbog sumnje da je 3. marta 2020. opljačkao butik čuvenog brenda Guči i odneo torbe u vrednosti od 200.000 evra. Kako prenosi italijanski “tviveb” Drobnjak je ilegalno boravio u toj državi, prenosi “Kurir”.

– Drobnjak je, kako se sumnja, zajedno sa saučesnicima koji su identifikovani, ukrao izložene torbe iz izloga. Pljačku su izveli tako što su automobilom išli u rikverc, razbili staklo i za samo 50 sekundi ispraznili police – preneli su oni, navodeći da se sumnja da je Drobnjak bio “mozak” pljačke.

Policija je odmaha posle pljačke uzela snimke sa sigurnosnih kamera i identifikovala pljačkaša. Karabinjeri su odmah krenuli u potragu za Drobnjakom, ali nije ga bilo. Godinu dana kasnije, otkriveno je da je i dalje u Italiji, ali u drugoj provinciji.

– Pronađen je u kući drugog srpskog državljanina, koji je takođe osumnjičen za posedovanje alata za obijanje, pošto su u kući pronađena klešta, bugarski ključevi, alat za lomljenje brava – prenose italijanski mediji.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More