OTKRIVENO! Princ Hari neprestano daje INTERVJUE iz jednog razloga: Sve će da uradi, samo da MEGAN dobije ovo! (FOTO)

Evo zašto princ Hari neprestano daje INTERVJUE, sve je zbog MEGAN!

Foto: Tanjug (AP Photo)
194

Kada su početkom prošle godine šokirali svet rekavši kako se povlače sa kraljevskih dužnosti i život s tada jednogodišnjim sinom Arčijem nastavljaju u Americi, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nisu se samo odrekli poslova, već i prihoda.

Foto: Tanjug (Dominic Lipinski/Pool via AP, File)

Novi početak i sve što dolazi s njim nisu bili jednostavni, a koliko su se mučili s finansijama, otkrili su i u intervju kod Opre Vinfri početkom marta, kada su se požalili da im je oduzeto i obezbeđenje koje od prošle godine sami plaćaju. Ali, uprkos teškoćama s finansijama, ako je verovati pisanjima magazina New Idea, 39-godišnja Megan Markl i tri godine mlađi suprug, princ Hari, žive na visokoj nozi, koja bi ih mogla dovesti i do bankrota, prenosi “Stil.Kurir.rs”.

Naime, prema rečima neimenovanog izvora, iako se njen suprug svim silama trudi da finansijski obezbedi porodicu, Megan ne prestaje da insistira na vrtoglavim troškovima.

Foto: Tanjug (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

“Njih dvoje žive u Kaliforniji. I dok ih kupovina same kuće nije koštala toliko mnogo, uređenje i održavanje iste je suludo skupo. Briga o baštama, računi za vodu i porez za zemljište godišnje ih košta skoro 300.000 dolara. Takođe, na ovo sve još ide i osiguranje koje plaćaju jer se nalaze u zoni požara, zemljotresa i cunamija. Ne smemo da zaboravimo ni na obezbeđenje, poslugu, ali i održavanje luksuznih automobila”, otkrio je izvor za pomenuti medij objasnivši kako ni do čega od navedenog ne bi došlo da bivša glumica na istom nije insistirala.

Takođe, New Idea piše i kako su upravo ovi vrtoglavi troškovi razlog zbog kojih se princ sve češće pojavljuje kao gost raznih emisija i projekata jer na sve načine pokušava da zaradi i omogućiti supruzi, koja će mu uskoro roditi drugo dete, život na kakvom insistira.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More