Nema sumnje da su ponovo ZAJEDNO: Džej Lo i Ben Aflek uhvaćeni zajedno u TERETANI, detalj na njegovoj ruci svi primetili! (FOTO, VIDEO)

Više se ne kriju: Ben Aflek 19 godina čuvao NJEN POKLON!

Foto: youtube/printscreen
243

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili su romansu posle 17 godina, a nakon perioda skrivanja američki paparaci ih sve češće viđaju zajedno.

Nakon što su uhvaćeni prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani, a potom i tokom uživanja u jednoj iznajmljenoj vili u Majamiju, par je sada viđen na verovatno omiljenom mestu Džej Lo — u teretani, prenosi “Glossy”.

Latino diva odvela je svog starog-novog dečka u teretanu koju posećuje svakog dana dok boravi na Floridi, a njih dvoje ponovo nisu komunicirali niti se dodirivali pred predstavnicima medija. Ipak, izvori koji su ih videli u samom objektu tvrde da unutra nisu bili trako stidljivi.

— Čak su se poljubili na podu i bili vrlo razigrani jedno s drugim izumeđu vežbi — tvrdi jedan očevidac za In Touch.

Džej Lo izgledala je cvrlo atraktivno u ljubičastim helankama, patikama za trčanjem i krop-topu bele boje, dok je Ben Aflek stigao u sivoj majici i crnoj trenerci. Posebno je interesantan detalj koji su prisutni spazili na njegovoj ruci: glumac je navodno nosio ručni sat koji mu je Dženifer poklonila davne 2002. godine i koji je imao na ruci u njenom čuvenom spotu za pesmu Jenny from the Block.

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More