Komšinica mlade Stefani koju je SRPSKI DRŽAVLJANIN ubio u Francuskoj iznela ŠOKANTNE DETALJE: Svađe i premlaćivanja bili su redovni! (FOTO, VIDEO)

Novi detalji svirepog ubistva u FRANCUSKOJ u kojoj je državljanin SRBIJE ubio svoju suprugu!

Foto: youtube/printscreen
278

Stefani (22), mladu majku, ubio je njen suprug, državljanin Srbije (23) u nedelju uveče na ulici u mestu Ajanž u Francuskoj. Ovo je 43 slučaj femicida u Francuskoj u 2021. godini, a komšinica para je rekla da su se često svađali i da su scene prebijanja bile redovne.

Stefani je njen suprug izbo nekoliko puta na ulici posle ponoći i to, kako prenose francuski mediji, pred očima njihove ćerke (4), prenosi “Telegraf”.

Foto: youtube/printscreen

Srbin je uhapšen u ponedeljak popodne i odveden u pritvor, a njihova ćerka smeštena je u hraniteljsku porodicu.

Komšinica žrtve je za CNEWS opisala scene redovnih rasprava i premlaćivanja od strane osumnjičenog čak i na ulici.

U večeri kada je došlo do ubistva rekla je da je čula i buku.

– Za mene, svađali su se kao i obično – dodala je, istakavši da je nekoliko puta zvala policiju u prošlosti.

Osumnjičeni za ubistvo, državljanin Srbije, već je poznat nadležnima, a bio je osuđen na godinu dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja.

– Bio je nasilan, družio se sa bilo kim – dodala je komšinica.

Mediji prenose da je Srbin nedavno izašao iz zatvora, a da stvar bude još gora, drama se dogodila samo nekoliko metara dalje od policijske stanice, koja je bila zatvorena od 18 sati.
Svađa zbog neverstva?

Javni tužilac Kristijan Merkuri rekao je da se “zločin dogodio pred puno svedoka, koje je privukao plač”.

Još uvek nisu svi identifikovani i saslušani. Govoreći o ćerki para, maloj Miji, Merkuri je rekao da “nije isključeno da je ona bila svedok svih činjenica ili bar dela”.

On je dodao da je osumnjičeni rekao da je došlo do rasprave sa žrtvom, navodno zbog “sumnje u neverstvo”.

– Par je konzumirao alkohol neposredno pre tragedije – istakao je tužilac.

On je potvrdio da je Stefani i ranije prijavljivala supruga policiji. Postoje dve žalbe, koje je žrtva podnela u januaru i novembru 2020. godine, zbog “uznemiravanja i pretnji smrću”. One, nažalost, nisu prosleđene tužilaštvu.

Osumnjičeni je u kući nosio elektronska narukvicu, koja je pronađena pokidana. Merkuri je dodao da je državljanin Srbije bio u mogućnosti da je se reši tokom akta.

Pod tim okolnostima, trebalo bi da se oglasi alarm kada dođe do neke greške ili kvara. U ovom trenutku, niko ne može da objasni kako je mogao da se rešu narukvice.

Elektronska narukvica pronađena je u njihovoj kući.

– Čovek nije pravno identifikovan kao supružnik nasilnik. Da je identifikovan kao takav, ne bi imao prilagođavanje kazne – rekao je Merkuri.

Tužilac je potvrdio da su, kao deo istrage, uhapšene još dve osobe. U pitanju su rođaci osumnjičenog.

TRAGEDIJA KAKVU FRANCUSKA NE PAMTI! Srbin iskasapio ženu (22) naočigled maloletnog deteta! (VIDEO)

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More