Srbin u ITALIJI gajio marihuanu u stanu, imao i saučesnike, a koristili su POSEBAN SISTEM proizvodnje!

Staklenik stavio iza gipsne ploče, evo kako je prikrivao svoju LABORATORIJU!

Foto: youtube/printscreen
309

Srpski državljanin M. M. (23) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je gajio marihuanu u stakleniku sakrivenom iza gipsane ploče u stanu, prenose italijanski mediji.

Osim našeg državljanina, uhapšeni su i M.A. (22) i autoprevoznik M.F. (46), a svi se terete za proizvodnju i prodaju droge, prenosi “Kurir”.

– Srbin i njegovi saučesnici imali su neverovatan sistem za prikrivanje laboratorije. Staklenik su sakrili iza gipsanih ploča, a ispred postavili garderober kroz koji su ulazili na plantažu – piše portal Il pikolo:

– Tokom pretresa stana policija je pronašla jedan i po kilogram marihuane spremne za prodaju. Veruje se da su im klijenti bili mladi u Trstu – navode mediji.

Policija je zaplenila brojne brošure i uputstva za proizvodnju marihuane, 1.500 evra za koje se veruje da su stečeni od prodaje droge.

– Dobro sakriveni staklenik imao je lampe, automatski sistem za navodnjavanje, sistem za kontrolu temeperature i vetnilaciju, a unutra je pronađeno i 16 stabljika marihuane.

Tužilac je odredio pritvor osumnjičenima.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More