Tramp: Siguran sam da VIRUS KORONE potiče iz LABORATORIJE u VUHANU!

Ni OBAVEŠTAJCI ne isključuju tu MOGUĆNOST: A sada se pojavio i DOKAZ?!

Foto: Tanjug (AP Photo/Alex Brandon, File)
398

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bez ikakvog pitanja koronavirus potiče iz laboratorije u Vuhanu!

Tramp se oglasio nakon što je objavljen izveštaj američkih obaveštajaca u kojem se navodi da su trojica kineskih naučnika koji su radili u laboratoriji hospitalizovani u novembru 2019. zbog bolesti koja ima simptome koje izaziva koronavirus. Znači, mnogo ranije nego što je zvanično otkriveno postojanje virusa, prenosi “Kurir”.

Tako je jedna od ranijih teorija dobila novi život. Tramp koji se oglasio za Foks njuz, ranije je tvrdio kako koronavirus ima ljudsko poreklo napadajući Kinu da je odgovorna za pandemiju koja je pogodila planetu 2020. godine tokom njegove neuspešne kampanje za drugi mandat u Beloj kući.

“Nema nikakve sumnje da je virus potekao iz laboratorije. Siguran sam u to”, rekao je Tramp.

Tokom brifinga u Beloj kući 18. aprila 2020. Tramp je rekao kako američka vlada istražuje teoriju koja ima smisla, a nedelju dana kasnije je rekao da sa velikom sigurnošću može da kaže kako virus potiče iz laboratorije. Naučnici još nisu utvrdili poreklo koronavirusa. Dok jedni smatraju da on potiče iz divljine, tj. da je sa životinja prešao na ljude gde je mutirao drugi su uvereni da ovaj virus nije mogao da se razvije u divljini bez ikavog uticaja čoveka.

Prema poslednjim podacima od koronavirusa u svetu preminulo je 3,49 miliona ljudi, dok je inficirano 168,3 miliona, a aktivno je 19,4 miliona slučajeva.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More