“Za nas u bivšoj Jugi je bio LIMUZINA”! Američki jutjuber rekao sve najgore za čuvenog YUGA, BALKANCI mu oštro uzvratili! (VIDEO)

BALKANCI POLUDELI! Američki Jutjuber izjavio: "Kupio sam najgori auto ikad napravljen" i pokazao JUGA!

Foto: youtube/printscreen
167

Fredi Hernandez, poznatiji pod nadimkom Tavariš, već nekoliko godina kupuje, prepravlja, popravlja i testira automobile, a kako ti procesi izgledaju, koji je rezultat i njegovo mišljenje o određenom automobilu, deli sa pratiocima na Jutjubu.

Ovaj Amerikanac nedavno se zamerio, čini se, čitavoj bivšoj Jugoslaviji kada je u martu objavio video pod nazivom “Kupio sam najgori automobil ikad napravljen ( I u stvari je gori nego što mislite)” i u video snimku pokazao Jugo iz 1986, piše “Blic”.

“Ovo nije bilo koji Jugo, već najpoznatiji Jugo GV koji je već bio u velikom broju Jutjub videa u proteklih par godina i ima milione pregleda. Pokvaren je i ne radi. Znam da ste verovatno negde pročitali članke o tome kako ovo uopšte nije tako loš automobil, ali kada je stigao u Sjedinjene Države bio je dno dna”, naglašava on odmah na početku.

Zatim je održao mali čas istorije o ovom automobilu, pokazujući prema njegovim rečima “koliko loš auto, zapravo može da bude loš”.

“Tajms ga je stavio na listu 50 najgorih automobila svih vremena. Njegova reputacija ’80. je bila toliko loša da je postojao čitav žanr šala koje se odnose na ovaj automobil, kao što je na primer: “Zašto Jugo ima grejače stakla? Da vam se ne bi smrzle ruke dok ga gurate”, “Kako se zove Jugo na vrhu brda? Čudo”, čitao je Amerikanac.

Potom je poručio zamenske delove preko interneta i pozvao prijatelja kako bi popravili i doterali ovu jugoslovensku mašinu. Primetili su šta sve nedostaje, kao što su brave na vratima, kablovi koji vire i zarđali delovi i ukazali na originalne delove koji se još uvek dobro drže. Nakon pregleda motora, ustanovili su kvar i bacili se na posao.

Očekivano, u komentarima na ovaj video snimak javio se veliki broj ljudi sa naših prostora.

“Pričaj ti šta hoćeš, Jugo je bio limuzina za nas u bivšoj Jugi”,”Ma nema on pojma”, “Ma gde najgori auto, nemaju pojma”, “Vidi šta nam rade”, glasili su neki od komentara na video snimak.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More