“Sa NEMICAMA sam završio”, Srbin iz NEMAČKE traži ženu SRPKINJU, savet kako da je nađe potražio na Reditu, odgovori su URNEBESNI!

"Odeš u prvu bolnicu i tražiš KRANKENŠVESTER": Momak iz Nemačke odlučio da oženi Srpkinju, evo sa kakvim se izazovima suočava!

Foto: unsplash
450

Jedan korisnik Redita iz Nemačke, odlučio je da lek za svoje ljubavne probleme potraži na ovoj društvenoj mreži, tražeći savet kako da pronađe Srpkinju za vezu ili brak jer mu, kako kaže, sa Nemicama ne ide baš najbolje.

Naime, u postu koji je napisao na engleskom jeziku, raspitivao se kako stranac može da pronađe devojku u Srbiji, a neki odgovori Reditovaca su urnebesni, piše “Blic”.

“Imam 24 godine i rođen sam u Nemačkoj. Srbin sam, ali mi srpski ne ide baš najbolje. Moji roditelji su iz Niša i ja sam pravoslavac. U Srbiji sam poslednji put bio 2012. kada mi je bilo 15 godina. Želeo bih da nađem Srpkinju za brak ili vezu, završio sam sa Nemicama. Kakva je situacija u Srbiji? Imate li neki savet za mene?”, upitao je mladić.

Ubrzo počeli su da pristižu i odgovori ljudi sa ovih prostora, koji su se složili oko toga da se partnerke pronalaze na isti način, kako u Nemačkoj, tako i u Srbiji.

“Znaš da nismo različita vrsta, zar ne? Devojka u Srbiji se traži na isti način kao i u Nemačkoj”, glasio je jedan od komentara.

Dok su ostali korisnici pokušavali da proniknu u razloge ove odluke drugi su se pitali zašto ovaj mladić uopšte misli da su srpske devojke bolje i objašnjavali da među devojkama iz drugih zemalja i Srbije, ne postoji velika razlika.

“Prijatelju, došao si na pravo mesto. Mi smo eksperti kada je u pitanju odabir žena i zabavljanje. Mnogo gastarbajtera igra na kartu: “Ja radim preko i imam dosta novca” i to uglavnom odbija pristojne devojke. Neke druge su prosto u tome, nađu momka za EU pasošem i napuste Srbiju, ali ja mislim da ti ne tražiš takav tip devojke. Iskreno, nemam pojma, budi svoj, traži devojke na Instagramu, poradi na srpskom jeziku, budi interesantan i samopouzdan”, posavetovao ga je jedan korisnik.

Bilo je i onih koji su ga odgovarali od ideje, ali i nudili interesantna rešenja problema.

“Oženi Nemicu, šta te boli uvo. Neće ti ni ovde niko prati noge”, “Nauči da kažeš “nemačko državljanstvo” i samo posmatraj”, “Odeš do prve klinike, bolnice, porodilišta u Nemačkoj i tražiš serbische krankenschwester (medicinsku sestru iz Srbije) i gotovo”, glasili su neki od saveta.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More