“Plaše se PROMAJE ali ne i da PUŠE CEO DAN”! Francuz opisao SRBE u sedam minuta, ovo je URNEBESNO! (VIDEO)

Kako je jedan Francus do tančina opisao SRBE, naše navike, ovo će vas sigurno dobro nasmejati!

Foto: youtube/printscreen
772

Francuz Eloa već četiri godine živi u Srbiji, oženio se Srpkinjom i često na svom Jutjubu kanalu postavlja “svoja istraživanja” o nama Srbima. Tako je i nedavno postavio video, “Francuz opisuje Srbe u 7 minuta” koji je izazvao veliku pažnju našeg naroda, budući da se dotakao stvari u kojima svaki Srbin ili Srpkinja mogu da se pronađu.

Krenuo je od toga čega se sve naša nacija plaši a čega ne, pokazujući svu našu kontradiktornost i prkosan duh, dotakao se Kosova, a deo o spskoj gostoljubivosti je možda najtačnija.

“Srbi nemaju more, ali su najbolji u vaterpolu, plaše se hladnog betona, mokre kose, promaje, uključenog bojlera, ali se ne plaše da voze bez pojasa, da puše po ceo dan ili da glasaju za SNS”, kaže u video ovaj Francuz u Srbiji.

Takođe on je u videu dao detaljnu analizu Srba po regionima, naveo kako su Srbi ponosni, a za naše čuveno gostoprimstvo je rekao ovo: “Gostoljubivi su, ali malo i previše. Kada sam u Francuskoj i hoću da pozovem nekog da mi dođe kažem mu da ponese koje piće i hranu i ništa ne spremam. Ali sada živim u Srbiji sa ženom koja je Srpkinja. I zato kada dolaze gosti moramo da kupimo dve tone hrane, 100 litara pića, da spremimo kuću, da skuvamo sve, da se lepo obučemo, da ponudimo papuče gostima kada dođu, da im damo kafu, da im damo rakiju, da pitamo kako je familija, izmasiramo stopala, poklonimo auto, da im damo ključeve od kuće…. Toliko su gostoljubivi da je naporno imati goste”, opisuje Eloa u svom videu

Jedan od Eloinih snova je da ima kuću na Tari i gaji koze, a ceo video uz koji ćete se dobro nasmejati i videti i mane i vrline našeg naroda iz ugla jednog Francuza možete pogledati u videu ispod teksta:

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More