“Ubice su oni koji hoće da vakcinišu našu decu”, napeta atmosfera u poznatoj francuskoj emisiji, novinar napao doktore! (VIDEO)

Javni bunt u FRANCUSKOJ protiv covid propusnica i VAKCINACIJE DECE: Novinar nije štedeo reči za situaciju koja trenutno pogađa CEO SVET!

Foto: Tanjug (AP Photo/Michel Spingler)
303

Nakon što se poznati francuski komičar i glumac Jean-Marie Bigard bunio protiv ovog kovid sistema desio se još jedan javni bunt u Francuskoj. Vrlo neprijatna i neočekivana situacija desila se ovog utorka, 25. maja, kada su se dvojica gostiju, novinar Richard Boutry i lekar Laurent Alexandre, oštro prepirali u poznatoj emisiji „Touche pas à mon poste“ oko pitanja zdravstvene propusnice. Novinar je rekao da su lekari ubice i da su ovim zatvaranjima od godinu i po dana upropastili budućnost dece koja neće mnogo živeti zbog toga, piše portal “Svi Srbi u Parizu”.

Velike tenzije ovog utorka, 25. maja u „Touche pas a mon poste“. Pitanje o zdravstvenoj propusnici bila je tema koja je podstakla neistomišljenike da dođu to velike rasprave. Podsetimo da je Jean-Marie Bigard dao veoma oštre primedbe u vezi s tim. ,,Zdravstvena propusnica je nacionalna sramota. Upoređujem i apsolutno je neophodno staviti prepoznatljiv znak kao što smo to činili sa Jevrejima tokom Drugog svetskog rata”, bio je uvređen i upozorio je da „neće biti vakcinisan“: „Izlečiću sam svojim telom i svojim antitelima. Ne trebaju mi neka sra*a zaglavljena u mom telu koja rizikuju da mi naprave zajebancije”. Rekao je da „nije tačno“ da vakcina štiti od epidemije i da se svako i onako može zaraziti i preneti Kovid-19 uprkos vakcinaciji.

To je bio povod za raspravku u utorak veče u emisiji “Touche pas a mon poste” između čuvenog voditelja bez i jedne mrlje u karijeri koji je branio reči koje je izrekao poznati komičar i po struci urologa Laurent Alexandre koji se bavi biznisom a sarađuje sa medijima Le Monde i L’Express i koji često daje političke izjave. Bilo je veoma burno a ovaj snimak je izazvao veliku reakciju francuske javnosti.

U utorak je voditelj Ciril Hanouna primio Richard Boutry-a, bivšeg voditelja na francuskim televizijama i doktora Laurenta Alexandrea. Ovaj poslednji se brzo ogorčio na poslednje reči Jean-Marie Bigart-a koji je poželeo Agnes Buzin da „umre“ i uvredio ministra zdravlja Oliviera Verana da ima okrvavljene ruke, aludirajući na mere koje su na snazi skoro godinu dana.

Sa svoje strane, voditelj koji trenutno radi za France Soir nije išao do te mere, obraćajući se direktno lekaru: “Oni su ubice! Oni koji nas već godinu i po dana stavljaju u zatvore, igraju se našim živcima, igraju se s nama, igraju se sa našom decom. Oni koji danas hoće da vakcinišu našu decu, oni koji nas maskiraju tokom celog dana, oni koji nas zatvaraju, oni koji nas sprečavaju da živimo, oni koji nas sprečavaju da viđamo naše deke i bake, oni koji nas danas sprečavaju da živimo naš život. Imam petoro dece, dvoje su u studiju ovde, ta deca ne mogu da žive normalan život već godinu i po. Zbog čega, recite ,mi? Procenat smrtnosti je sićušan, to se zna. Mi smo danas u diktaturi i ubice su oni”.

Richard Boutry je onda rekao da je bio godinama omiljeni voditelj na televiziji France 3 i da nema nikakvu mrlju u karijeri nazvavši Laurent Alexandre-a kretenom nastaviši:

“Šta želite, da vakcinišete našu decu…kao u klanici. Skandalozno je to što radite”. Zatim je pokazao prstom u epidemiologa Martin Blachier-a rekavši da je epidemiolog protiv vakcinisanja dece i da svoju neće vakcinisati.

Ovaj napad je vidno uznemirio lekara koji je skočio: ,,Glupi ste i preteralii! […] Nemate pravo da nas zovete ubicama! Nemate pravo da nas zovete ubicama!”, Uzvratio je Loran Alexandre. Atmosfera u studiju je bila vrlo napeta.

Izvor Svi Srbi u Parizu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More