“Osećali smo JAKU HEMIJU”! Aniston i Švimer gajili simpatije i mimo snimanja, glumac otkrio da li su prešli “LINIJU PRIJATELJSTVA”! (FOTO, VIDEO)

Otkrivena dugo skrivana tajna iz serije "Prijatelji": Skoro dve godine želeli su jedno drugo, a to niko nije znao!

Foto: youtube/printscreen
208

Specijalna epizoda serije “Prijatelji: ponovo na okupu” koja se emituje danas na kanalu HBO Max, otkriva da i nakon 10 godina prikazivanja, serija još uvek ima neke tajne koje su glumci popularnog sitkoma otkrili, poput toga da je između Dženifer Aniston i Dejvida Švimera postojala hemija.

Komplikovan ljubavni odnos između likova Rosa Gelera i Rejčel Grin nije bilo samo za potrebe snimanja serije, jer su glumci Švimer i Aniston otkrili da su između njih postojale velike simpatije na početku snimanja serije, ali da su se prvi put poljubili kada su to njihovi likovi učinili na ekranu 1995.godine, prenosi Rojters.

“Sećam se samo da sam jednom rekla Dejvidu da će biti glupo ako se stvarno prvi put poljubimo isped kamera nacionalne televizije. I zaista, prvi put smo se poljubili u kofi šopu”, izjavila je Anistonova na ponovnom okupljanju Prijatelja.

Strastveni poljubac u kafiću Central parka u epizodi druge sezone predstavlja vrhunac serije sve dok dva lika nisu konačno završila zajedno 2004.godine.

Švimer i Aniston, rekli su da je uzajamna privlačnost trajala tokom prve dve godine snimanja serije, ali se nikada nisu okupili kao par van ekrana, jer su oboje bili u vezama sa drugim ljudima.

Foto: youtube/printscreen

“Oboje smo osećali jaku hemiju, ali smo bili poput dva broda koja se stalno mimoilaze jer je jedno od nas uvek bilo u vezi. Nikad nismo prešli tu granicu, znate. Poštovali smo to”, rekao je Švimer.

Specijalna epizoda “Prijatelji:ponovo na okupu” prikazuje se 17 godina nakon završetka popularnog sitkoma, a uprkos repriziranju, ostaje i dalje jedna od najpopularnijih serija svih vremena.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More