Zvezdina emotivna proslava; Stevan Stojanović: “Ponosan sam što sam bio kapiten tim momcima, velikim fudbalerima i velikim ljudima”

Foto: Youtube printscreen Nebojša Petrović
235

Emotivnom proslavom, u prisustvu brojnih legendi, fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je danas tri decenije od istorijske titule prvaka Evrope osvojene u Bariju.

Kapiten šampionskog tima Stevan Stojanović ponovo se prisetio čuvene utakmice na stadionu “Sveti Nikola”, odbranjenog penala Manuelu Amorosu i trenutka kada je podigao čuveni “ušati trofej”.

“Biću kratak, ponosan sam što sam bio kapiten tim momcima, velikim fudbalerima i velikim ljudima”, skoro kroz suze rekao je Stojanović.

Čovek koji je bio tvorac tima, tada direktor, a sada počasni predsednik Dragan Džajić, takođe nije krio emocije.

“Napravili smo nešto veliko, lepo je da se prisećamo. Sada je još teže, verujem da je sadašnje rukovodstvo, koje je napravilo veliki uspeh povratkom Zvezde na mapu Evrope, na pravom putu. Voleo bih da za mog života opet ponovimo ovakav uspeh”, istakao je Džajić.

O kreiranju šampionskog tima govorio je tadašnji i sadašnji predsednik Svetozar Mijailović, a svečanosti su prisustvovali i šampioni Evrope Slobodan Marović, Dragiša Binić Vlada Stošić, Goran Vasilijević, Željko Kaluđerović.

Trener šampiona iz Barija Ljupko Petrović poslao je pozdravnu video poruku iz Vijetnama, gde trenutno ima angažman.

Bari ’91. – Uspomena ne bledi! Može li se ikad ponoviti?

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More