Posle ovog snimka, biće vam jasno zašto je ŠERON STOUN dobila ulogu u filmu “NISKE STRASTI”! (VIDEO)

Pojavio se snimak sa AUDICIJE za ČUVENI FILM: Glumica pokazala svoje umeće!

Foto: youtube/printscreen
282

Možda i najupečatljivija uloga Šeron Stoun jeste ona u filmu “Niske strasti” reditelja Pola Verhovena. Tamo je glumila fatalnu Ketrin Tremel, a svojom pojavom i glumačkim umećem osvojila je planetu, prenosi “Telegraf”.

Kako je sama svojevremeno priznala, kako bi dobila ulogu za “Niske strasti”, fotografisala se za časopis “Plejboj”.

– Odlučila sam da slikam za “Plejboj” specijalno zbog toga što sam želela ulogu u filmu “Niske strasti” – rekla je Šeron i dodala:

– Nisam shvatila šta bi se desilo kada sam radila taj film. Mislim da je to bila prava uloga za menei znala sam da moram da je dobijem. Nisam imala dovoljno perspektive da shvatim šta se dešava – priznaje Stounova.

Potresan prizor prirode: Pas se smucao po obali kada su ga zgrabile čeljusti

Šeron Stoun je fascinirala i na audiciji, gde je oduševila, i definitivno dobila ulogu koja ju je proslavila.

Pogledajte snimak:

Od filma nije puno zaradila: Nije imala ni za haljinu za sledeću dodelu Oskara dok je Majkl Daglas odneo MILIONE!

Iako joj je film doneo svetsku slavu, nije previše previše zaradilo.

Naime, u razgovoru za CBC, gde je promovisala svoje nove memoare pod nazivom “The Beauty of Living Twice”, Šeron je navela da nije materijajlno ovajdila od uloge u “Niskim strastima”, prenosi “Telegraf”.

Iako nije htela da kaže o kojoj se cifri radi, priča se da se navodno radi o svoti od 500.ooo dolara.
S druge strane, Majkl Daglas, koji je uveliko bio filmska zvezda, od uloge u “Niskim strastima” dobio je ozbiljan novac. Čak 14 miliona dolara.

– Nisam plaćena da glumim u “Niskim strastima”, dobila sam malo para. Majkl je zaradio 14 miliona dolara i bonuse. Nisam zaradila dovoljno novca da kupim haljinu za narednu dodelu Oskara – rekla je Šeron, ali je navela da joj je uloga donela svetsku slavu.

Tokom razgovora, prisetila se i neprijatnosti koju je doživela na Filmskom festivalu u Kanu 1992. godine.

– Vratila sam se u hotel i sve moje stvari su bile ukradene sem odeće koju nosam nosila na sebi. Moja kontaktna sočiva, traka iz filmske kamere, moja četkica za zube – sve je nestalo – rekla je Šeron Stoun.
Glumica ističe da je tada imala neviđenu popularnost, a da je tada veliku podršku imala od koleginice Širli Meklejn, koja, kako je Šeron rekla, tretirala poput ljudskog bića.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More