Novak Đoković – šampion Beograda, treći put! Put za Rolan Garos popločan još jednom titulom!

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
239

Novak je treći put u karijeri osvojio trofej u svom gradu, a 83. u karijeri. Lepa priprema i uvertira pred izazove koji ga očekuju već za dva dana na Rolan Garosu.

Pravu ludnicu videli smo u prvom setu, nešto što se Novaku skoro nije desilo, sigurno ne protiv 255. tenisera sveta. Ček sedam brejkova bilo je u prvom delu igre, teniseri su jedva uspevali da sačuvaju svoj servis.

Novak Đoković otkrio veliku želju i planove: “Prilično me rastužuje što to nisam uspeo da uradim kao mladić”

 

Videli smo neverovatan početak meča i čak četiri brejka na startu. Nole je odmah izgubio servis gem, pa ekspresno uzvratio. Postom su jedan i drugi sačuvali gem, a onda smo opet videla dva vezana brejka. Đoković je greškama poklonio opet rivalu prednsot.

Ali, bez obzira na to što je gubio gemove, brzo ih je vraćao. A, onda se uozbiljio. Ubacio je u brzinu, napravio dva brejka i poveo 5:3. Međutim, tu nije bio kraj. Opet je Novak ostao bez servisa, ali je na servis Slovaka realizovao brejk i set loptu koji je dobio sa 6:4.

U drugom setu je naš as brejk napravio u šestom gemu. Poveo je 4:2, ali i ponovo umesto da dokrajčio rivala poklonio Slovaku servis gem, pa je Molčan smanjio na 4:3. Kao što nas je navikao, Nole odmah uzvraća ribrejkom, a onda na svoj servis stavlja tačku na meč.

Izvor Informer
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More