Američka kompanija šokirala potezom: Cena karte za VAKCINISANE 18 dolara a za NEVAKCINISANE 1000 dolara!

Ucena ili motivacija?! Razlike u cenama karti za VAKCINISANE i NEVAKCINISANE su ogromne!

Foto: unsplash
656

Pojedine države i dalje na sve načine pokušavaju da motivišu svoje građane na vakcinaciju. Leadfoot Promotions, kompanija koja se brine za promociju događaja, nudi cenu karte od 18 dolara uz popust, a kartu po toj ceni dobiće samo uz dokaz o vakcinaciji na ulazu koncerta, međutim, ukoliko niste vakcinisani cena ulaznice biće po neverovatno visokoj ceni od čak 1000 dolara, prenosi portal “Svi Srbi u Parizu”.

Hoće li ova snižena cena karte motivisati ljude da se vakcinišu protiv Kovida-19? Cena karte za vakcinisane i nevakcinisane za ovaj koncert je istaknuta i deluje nerealno. Da biste prisustvovali koncertu Teenage Bottlerocket zakazan za 26. jun u Sankt Peterburgu na Floridi, moraćete da izdvojite 18 dolara – međutim, u slučaju da niste vakcinisani protiv Kovida-19, karta će vas koštati … $ 999,99.

Foto: Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber, file

„Ne govorimo vam šta da radite, doneli smo poslovnu odluku i prepustili smo tržištu da odlučuje“, objašnjavaju na svojoj veb stranici. „Ako neko dođe bez vakcinacije, to će uplašiti veliki broj kupaca i zbog toga će morati da plati razliku“, objašnjava kompanija. „Takođe sam želeo da to bude podsticaj za vakcinaciju, tako da oni koji oklevaju više ne oklevaju“, rekao je čovek lokalnog kanala Paul Villiams iz kompanije Leadfoot Promotions za lokalni kanal KAKE.

„Želeo sam da se deca koja žele da idu na koncerte idu i po vakcinu“, rekao je. Prema Paulu Williamsu, odgovor lokalne muzičke scene bio je „nadasve pozitivan“. Međutim, antivakcinaši su burno reagovali, oni su našli njegov telefonski broj i zasuli ga neželjenim porukama zbog ucene i diskriminacije, rekao je za KAKE.

Foto: Tanjug/AP Photo/Sakchai Lalit

Od 19. aprila, sve odrasle osobe u Sjedinjenim Državama imaju pravo na vakcinu. I adolescenti od 12. godine sada takođe mogu biti vakcinisani. Više od 166 miliona ljudi ili nešto više od 50% američke populacije primilo je najmanje jednu dozu, dok je 40% potpuno vakcinisano. Predsednik Joe Biden postavio je za cilj da 70% odraslih u zemlji primi najmanje jednu dozu do 4. jula, prenosi BFMTV.

Izvor Svi Srbi u Parizu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More