“Postoji razlog zašto ga ne puštaju da GOVORI”! Bajden zgrozio JAVNOST, devojčici (10) rekao da je ZGODNA! (VIDEO)

Američki predsednik u centru SKANDALA, opravdao nadimak "JEZIVI Džo", a Tviteraši lude: "Da je TRAMP ovo rekao završio bi na naslovnici Njujork Tajmsa"!

Foto: Tanjug (AP Photo/Alex Brandon)
696

Američki predsednik Džo Bajden oštro je kritikovan zbog “jezivog” ponašanja prema devojčici koju je prozvao tokom svoje posete vojnoj bazi u Virdžiniji.

78-godišnji Bajden je odbacio napisani govor i obratio se devojčici koja ide u osnovnu školu. “Mnogo mi se dopadaju tvoje šnalice”, rekao je Bajden devojčici koja je sedela pored pozornice. “Kažem vam, dok je gledam, izgleda kao 19-godišnjakinja dok seti tu kao damica, sa prekrštenim nogama”, nastavio je Bajden svoj bizarni govor, prenosi “Mondo”.

Snimak Bajdenovog uznemirujućeg govora objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je zgražavanje mnogih. “Vaš predsednik, narode… postoji razlog zašto ga ne puštaju da govori”, naveo je jedan korisnik.

“Da je ovo Tramp rekao, našlo bi se na naslovnoj strani Njujork tajmsa i bila bil glavna vest na CNN-u”, dodao je drugi.

Bilo je onih koji su pokušali da ga odbrane. “On je društveno neprilagođen. Trudi se da bude fin ali ono što je za njega nevino je za druge ‘Uh šta??'”, naveo je jedan korisnik.

Ipak, Bajden ima istoriju bizarnih komentara na račun devojaka i žena.

Prošle godine na Floridi, predsednik je grupi mladih plesačica poručio: “Vratiću se i želim ponovo da vidim ove prelepe mlade dame, želim da ih vidim kako plešu kada budu četiri godine starije”.

Onda je 2019. jednoj 10-godišnjakinji rekao: “Kladim se da si pametna koliko si i zgodna”.

Mediji su ga više puta snimili kako ljubi i grli mlade devojke i žene na javnim događajima.

Tokom njegove predsedničke kampanje, tri žene su ga optužile za nepristojno ponašanje na šta je on odgovorio: “Tokom mnogo godina javnog rada, bezbroj puta sam se rukovao, zagrlio nekoga i pružio im podršku, utehu i nežnost. Nikada, ali nikada, nisam smatrao da se ponašam neprikladno. Ako jesam, pažljivo ću ih saslušati. Ali to nikada nije bila moja namera”.

Bivša zaposlena u Senatu Tara Rid optužila ga je da ju je napastvovao kada je radila za njega 1993. godine što je Bajden više puta žestoko demantovao.

Zašto ga zovu “Jezivi Džo”?

Januar 2015. – Bajden je snimljen kako ljubi u glavu nećaku Miča Mekonela, dok je njen ujak polagao zakletvu za lidera većine u Senatu.

Januar 2015. – Tadašnji potpredsednik snimljen je kako se naginje da šapne nešto mladoj ćerki senatora Krisa Kunsa.

Februar 2015. – Bajden je uhvaćen kako pipa Stefani Karter dok je njen suprug Ešton polagoa zakletvu za ministra odbrane. Zbog te fotogragfije, mediji su ga nazvali “jezivi Džo”. Karterova je kasnije rekla da je fotografija uhvaćena van konteksta i da su njih dvoje bliski prijatleji.

Mart 2019. – Bivša poslanica države Nevade Lusi Flores optužila je Bajdena da ju je ljubio i pipao na događaju 2014.

April 2019. – D.Dž. Hil je navela da se zbog Bajdena osećala “vrlo neprijatno” kada ju je dodirivao u Mineapolisu 2012.

April 2019. – Kejtlin Karuso je tvrdila da ju je Bajden zagrlio “malo previše i predugo” kada je 2016. kao tinejdžerka prisustvovala predavanju o seksualnom napadu.

April 2019. – Bajden je objavio snimak u kome navodi da je tokom svoje karijere “uvek pokušavao da održi ljudski dodir”.

Maj 2019. – Bajden je 10-godišnjoj devojčici rekao da veruje da je “pametna isto koliko je i zgodna”.

Mart 2020. – Bivša zaposlena u Senatu Tara Rid optužila ga je da ju je seksualno napastvovao u hodniku 2013. Bajden je žestoko demantovao te optužbe.

Oktobar 2020. – Bajden je grupi maloletnih plesačica poručio da će se vratiti i da želi ponovo da ih vidi kad budu starije. “Vraćam se i želim da vidim ove prelepe mlade dame, želim da ih vidim kako plešu kad budu četiri godine starije”, rekao je on.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More