Nikola Jokić: Prvo što sam kupio kada sam došao do love je – KONJ!

foto: Youtube Printcsreen
244

Nikola Jokić će ove sezone verovatno dobiti nagradu za najboljeg igrača NBA lige, a malo ko je verovao da će doći do tih visina kada je 2015. godine odlazio u Ameriku.

Srpski centar je u NBA otišao direktno iz Mege koja se takmičila u ABA ligi, a mnogi su smatrali da mu je neophodno da odigra makar nekoliko sezona za Zvezdu i Partizan, naravno da “oseti” i Evroligu i postojala je šansa da u njoj zaigra.

Pre nego što će otići u Denver za njega se interesovala Barselona, a u dokumentarnoj seriji “Čovek koji pravi razliku” sada je i otkriveno i zbog čega je transfer propao.

Skauti su došli na meč Mege i Cedevite, bio je za njega spreman ugovor na pet godina, međutim Jokić je bio ispod svakog očekivanja. Zbog tako slabe partije emisari Barselone su ipak odlučili da ne dovedu budućeg MVP-a jadranske lige.

“Deki (trener Dejan Milojević prim. aut.) je hteo da me ubije”, ispričao je Nikola Jokić u dokumentarnoj seriji “Čovek koji pravi razliku”.

“Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa”.

Ipak, njegov trener iz Mege dobro je znao o čemu se tu radilo.

“Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio”, ispričao je Dejan Milojević u istoj seriji.

U pitanju je Natalija Maćešić, dugogodišnja devojka Nikole Jokića, kojom se oženio prošle godine, a koju poznaje još iz srednjoškolskih dana.

Jokić se uprkos popularnosti i novcu nije promenio, pa je tako od prvog ugovora kupio – konja!

“Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam došao do love. Bože dragi…”, ispričao je trenutno najbolji košarkaš na svetu koji je veliki zaljubljenik u konjički sport.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More