Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu: Otvoren poziv za registraciju udruženja

Foto: Instagram Arno Gujon/printscreen
191

Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu poziva udruženja iz regiona i dijaspore da se registruju na novu onlajn veb platformu koja omogućava digitalizovano konkurisanje za sve buduće konkurse namenjene sufinansiranju projekata, objavljeno je na portalu dijaspora.gov.rs.

Nakon izvršene registracije, udruženje će imati uvid u sve aktuelne konkurse na koje može da aplicira.

Uputstva za registraciju i za apliciranje na sve aktivne konkurse nalaze se na samoj veb platformi, piše dijaspora.gov.rs.

Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu opredeljuje svake godine oko 105 miliona dinara za finansiranje projekata koji doprinose očuvanju srpskog kulturnog, etničkog, jezičkog i verskog identiteta kao i ekonomskom povezivanju matice s dijasporom i regionom, piše RTS.RS.

Nova veb platforma – digitalizovano konkurisanje za projekte koje finansira Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova predstavljena je 28. maja na onlajn konferenciji pred oko 300 članova srpskih udruženja iz celog sveta.

Digitalizacija Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu: “Umesto hrpe papira sada će se sve završavati uz nekoliko klikova”

Izvor dijaspora.gov.rs, RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More