Kako je jedna mala životinja napravila haos u vojsci SAD: Rakun se sakrio u oklopno vozilo, naterao vojnike u bekstvo

Foto: Youtube Printscreen
156

Vojska SAD prisutna je u brojnim delovima sveta i do sada je bila deo nekoliko stotina operacija, ali čini se da ni jedna vojna operacija nije stvorila problem vojsci SAD kao što je učinio jedan rakun koji je vojnike naterao u bekstvo.

Naime, američki magazin Task & Purpose, namenjen informisanju javnosti o aktivnostima vojske SAD, objavio je video koji je vrlo brzo postao popularan na internetu, a u kojem se još jednom videlo kako naizlged jednostavan problem može izazvati pravu noćnu moru.

U SAD vakcinisana polovina punoletnih građana

 

Video prikazuje grupu američkih vojnika koji pokušavaju iz oklopnog borbenog vozila Strajker da izvuku ni manje ni više nego rakuna koji se bežeći od vojnika sakrio upravo u ovom vojnom vozilu.

Međutim, jednostavna “vojna operacija” napravila je američkim vojnicima veliki problem. S obzirom na prirodno agresivno ponašanje rakuna, vojnici su bili spremni za sve opcije pa se tako na snimku može videti kako jedan od njih drži bejzbol palicu u slučaju potrebe za “samoodbranom”, prenosi portal Klix.ba.

Dvojica najhrabrijih vojnika ušla su u vozilo i pokušala da uhvate rakuna kako bi ga odnele na sigurnu lokaciju. Agresivni rakun, međutim, nije baš najbolje podneo njihov dolazak pa ih je vrlo brzo naterao u bekstvo, što su mnogi na društvenim mrežama u šaljivom tonu protumačili kao pravi primer “kontraofanzive”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More