Korona se predaje? Od testiranih 10.101 osoba pozitivno 218, preminulo devet ljudi

FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC
197

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.050 osoba, od kojih je pozitivno 210 dok je, nažalost, 10 osoba devet preminulo. Na respiratorima je u poslednjem danu bio 29 pacijenata.

Podsetimo, juče je na virus korona bilo testirano 10.101 osoba, od kojih je pozitivno bilo 218. Preminulo je 9 osoba, dok je na respiratorima bilo 36 osoba.

“Zaista je dobra vest…”: Studija naučnika Londonskog koledža pokazala da prethodna infekcija stvara imunitet

U Domu zdravlja na Labudovom brdu danas je organizovana imunizacija poslodavaca i privrednika koji posluju na teritoriji opštine Rakovica. Svi privrednici mogu da dođu u Dom zdravlja u Rakovici i iskoriste priliku da se vakcinišu bez zakazivanja, uz mogućnost biranja vakcine, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje.

Opština Rakovica je jedna od najboljih opština u Beogradu kada je u pitanju vakcinacija, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je jutros posetio punkt.

– To će nam, uz one koji su preležali infekciju, omogućiti da se vratimo normalnom životu. Vakcinacija je zato važna jer znači da ćemo moći ponovo da radimo, da dostignemo druge države kada je u pitanju ekonomija. Zato je neophodno da se što više ljudi vakciniše, a sada je važno da se vakciniše što više mladih – rekao je Vesić.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More