“Šaban bi bio NAJSREĆNIJI na svetu”! Oženio se unuk SRPSKE LEGENDE, muzičari dobili 10.000 evra bakšiša! (FOTO)

Ilda Šaulić mladencima otpevala "Ja nemam drugi dom" uz koju je bio i PRVI PLES!

Foto: printscreen/instagram aleksandra ličina
225

Fudbaler Luka Adžić, unuk pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šauilića, oženio se dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Ličinom, a muzičari na svadbenom veselju dobili su veliki bakšiš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Luka i trudna Aleksandra su se venčali u Vojvodini, na salašu, u prisustvu najbližih, a iako je bio odabran i mali krugh ljudi, zbog epidemiološke situacije, nije izostao dobar bakšiš.

Foto: Instagram Pejovicnikola/printscreen

Naime, brat Rade Manojlović, Nenad, i njegova koleginica Marina Stankić, bili su zaduženi za atmosferu na veselju, a ako je suditi po snimcima, oni su se odlično oparili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

Zvezde Granda su na pesmama pokojnog kralja narodne muzike navodno dobile oko 10.000 evra bakšiša, piše Kurir. Najgalantniji je navodno bio mladoženja, kao i njegov ujak Mihajlo Šaulić, a oni su pevačima stavljali novac u ruke.

Na svadbi se mirofona latila i Lukina tetka Ilda koja je mladencima otpevala pesmu Lepe Brene “Ja nemam drugi dom”, uz koju je bio prvi ples. Nakon svadbenog veselja, Šabanova udovica Goca Šaulić istakla je da su osećanja svima iz porodice bila pomešana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

– Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu – rekla je ranije Goca.

– Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa – rekla je tada Goca, nakon slavlja.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More