Siniša sa porodicom u otadžbini u poseti rođacima: “Da te vidim, što si tako mršava?!” (FOTO, VIDEO)

Foto: INstagram Ariana Mihajlovic/printscreen
241

Siniša Mihajlović doputovao je u Srbiju sa porodicom, što je sa oduševljenjem dočekala njegova supruga Arijana.

Italijanka koja je još 1990-ih osvojila Mihino srce, povratak u Srbiju obeležila je uz evrovizijsku pesmu „Loko loko“, a destinacija im je Novi Sad.

Tu živi Mihajlovićeva familija, odatle je i zapravo počeo veličanstvenu karijeru, kada se posle Borova afirmisao u Vojvodini.

Sad tu redovno dolazi kada god se ukaže prilika i kada se završi sezona, sada je to slučaj sa Bolonjom.

Arijana je objavila i jedan video snimak, na kom je zabeležen dirljiv susret sa rođacima.

Na snimku se vidi dirljiv susret sa ženom koja je posmatra i pita u jednom trenutku: Što si tako mršava, dok Arijana uzvraća pitanjem: Ja mršava?

 

Inače, Miha i Arijana su ljubav krunisali u Rimu građanskim brakom 1996, au Sremskim Karlovcima imali su crkveno venčanje 2005. godine.

„Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina“, rekla je jednom prilikom Arijana.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More