Austrijski napadač srpskog porekla Marko Arnautović plakao na konferenciji za medije!

foto: Printscreen Youtube
136

Austrijski napadač srpskog porekla Marko Arnautović rasplakao se u subotu na konferenciji za medije posvećenoj utakmici protiv Slovačke.

Austrijanci u nedelju od 17.30 časova dočekuju Slovake u Beču u sklopu priprema za EURO, a Arnautović je, pored fudbalski stvari, pričao i o onim privatnim zbog kojih se i rasplakao.

– Dok sam bio u Kini, nisam video svoju decu i porodicu nekoliko meseci. Nije mi bilo lako, život sam gledao drugačijim očima. Prošao sam dosta toga. Zbog toga sam srećan što sam ponovo u Austriji i daću sve da svoju zemlju i porodicu učinim srećnim – rekao je Arnautović, a zatim počeo da plače.

Na njih se računa za veliko takmičenje: Srbi uzdanica reprezentacije Austrije na EP

 

Selektor Freanko Foda je pokušao da ga uteši pred kamerama, a zatim je poručio:

– Uvek se kaže da su oni profesionalci koji moraju sve da podnesu. Iz Markovih emocija vidite da smo svi samo ljudska bića.

Arnautović je trenutno član Šangaja SIPG i zbog rigoroznoh pravila o karantinu u Kini nije mogao da pomogne ni Austrijancima u kvalifikacijama za SP.

Izvor Vesti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More