Skrivao telo MAJKE u KOFERU SEDAM GODINA: Komšije SRBINA iz PARIZA otkrile KAKAV JE i zašto nisu posumnjali na OVAKAV ZLOČIN!

Jezivi zločin sve ŠOKIRAO, komšije ne mogu da dođu sebi, otkrile zašto nikada nisu POSUMNJALI na tako nešto!

Foto: Unsplash
373

Srbin koji živi u Parizu, Saša P. (47) sakrivao je čak 7 godina telo svoje preminule majke Zlate (75) u stanu, a sve kako je rekao da bi nastavio da prima njemu penziju.

Ovaj jezivi zločin šokirao je kako policiju, budući da se Saša sam prijavio, tako i sve one koji su ga poznavali, uključujući komšije koje ne mogu da dođu sebi od čuđenja, prenosi “Kurir”.

Da podsetimo, nesrećna žena preminula je od raka 2014. godine, a Saša ju je nakon toga “spakovao” kao fetus i čuvao u koferu prekrivenom ceradom.

Stanari sa istog sprata gde se nalazio stan u kome je Saša skrivao telo, potvrdili su da ga znala kao Srbina.
Francuska, francuska policija.

Kako je jedan komšija rekao, Saša je bio veoma prijatan i diskretan.

– Pitao sam ga pre izvesnog vremena gde mu je majka, koju nisam više viđao, a on mi je odgovorio da je rešila da se vrati u Srbiju da tamo provela starost – rekao je jedan od njegovih komšija.

Autopsija nesrećne žene izvršena je u sredu na Institutu za sudsku medicinu u Parizu. Nije utvrđen nikakav trag nasilja, što je omogućilo da se otkloni sumnja u ubistvo.

Podsetimo, tokom pritvora, njen sin je prilikom ispitivanja izjavio da je zadržao telo da bi nastavljao da prima njenu pezniju. Inspektori misle da je odlučio da se prijavi, jer mu je pretilo izbacivanje iz stana, pa nije znao šta da radi s lešom.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More