Britanska kraljevska porodica oduševljena rođenjem Lili Dajane, a prethodno je učinila nešto čime je ponizila Megan i Harija!

Kako će reagovati Megan i Hari kada vide ovo?!

Foto: Tanjug/ P Photo/Matt Dunham, File
216

Stariji članovi britanske kraljevske porodice izrazili su svoje “oduševljenje” zbog rođenja ćerke princa Harija i Megan Markl.

Kraljica, princ Čarls, Kamila i princ Vilijam i Kejt, objavili su zajedničko saopštenje povodom rođenja Lilbert ‘Lili’ Dajane i u njemu potvrdili da su „obavešteni“ o novostima.

„Kraljica, princ od Velsa i vojvotkinja od Kronvela, i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža obavešteni su i oduševljeni su vešću o rođenju ćerke vojvode i vojvotkinje od Saseksa“, navodi se kratko u odgovoru Bakingemske palate.

Porodila se Megan Markl u tajnosti! Imenom ćerke odali počast princezi Dajani

Imena princa Harija (36) i Megan Markl (39) donedavno su stajala odmah ispod princa Vilijama i Kejt Midlton, a iznad princa Endrjua i princa Edvarda na zvaničnoj stranici kraljevske porodice. Međutim, sada su spali ispod princeze Ane, Endrjua, Edvarda i njegove supruge Sofi.

Iako na stranici članovi porodice nisu navedeni prema rangu, ovaj potez se može objasniti time što vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više nisu aktivni članovi kraljevske porodice, već vode samostalni život u Americi, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti i napustili kraljevski dvor, odlučeno je da više neće istupati u ime kraljice Elizabete.

Foto: Tanjug/ Aaron Chown/Pool via AP

U šokantnom intervjuu kod Opre Vinfri, Hari i Megan rekli su da im porodica nije pružila sigurnost i podršku, zbog čega se bivša glumica borila sa suicidnim mislima dok je bila trudna sa sinom Arčijem.

Uprkos svemu, izvori za US Weekly kažu da je baka, odnosno kraljica Elizabeta II, još uvek slaba na svog unuka, pa ih neće isključiti iz nekih važnih porodičnih događanja.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More