Obratili se Masku: „Anonimni smo. Mi smo legija. Očekujte nas“! Stigao i odgovor (VIDEO)

Foto: Unsplash/ Ahmed Zayan
266

Grupa koja tvrdi da je deo pokreta Anonimus pozvala je na rat sa Ilonom Maskom, optužujući osnivača Tesle da, između ostalog manipuliše cenama kriptovaluta.

Hakerski kolektiv objavio je video u kojem se obraća izvršnom direktoru Tesle i Spejs Iks-a Ilonu Masku zbog “neprestanog trolovanja” kripto tržišta.

Anonimusi su Masku poručili da su ljudi počeli da ga doživljavaju kao “još jednog narcisoidnog bogataša koji očajnički traži pažnju.” Njihova poruka dolazi nakon što je Mask u petak ponovo tvitovao o bitkoinu, nakon čega je cena najveće kriptovalute pala.

Masku su poručili da su njegovi ovonedeljni tvitovi pokazali “očito zanemarivanje prosečnog radnika” koji je ulaganjem u kriptovalute želeo da poboljša svoj život.


“Možda misliš da si najpametnija osoba u sobi, no sad si si našao ravnog. Mi smo Anonimus. Mi smo legija. Očekuj nas”, poručili su u videu, prenosi Index.

Mask nije odgovorio direktno na tu pretnju, ali se oko 20 minuta nakon što je grupa objavila video i on oglasio na Tviteru. “Nemojte ubiti ono što mrzite, spasite ono što volite”, poručio je te opet podosta toga ostavio interpretaciji.

Izvor Index.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More