Urnebesna karikatura Novaka koju je lično objavio, a prethodno je novinarima objasnio da su uzrok preokreta bile GAĆE (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler
347

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u juče četvrtfinale Rolan Garosa, posle preokreta jer je prva dva seta izgubio, a i Italijan Lorenco Museti mu je predao meč.

Gledali smo Novak dva seta kako se mučio da pronađe igru, a mladi Italijan je vraćao gotovo svaku loptu. Srpskom asu nije bilo lako da pokrije ceo teren u odbrani od Musetija.

Preokret je usledio posle odlaska u svlačionicu, pa su mu novinar postavili pitanje u čemu je tajna “buđenja” i šta je radio tamo.

Jedno od pitanja bilo je šta je u pauzi posle drugog seta radio u svlačionici, posle čega se vratio na teren Srbin i zaigrao fenomenalno.

– Nisam imao medicinski tretman, ako na to misliš. Išao sam da zamenim gaće, rekao je Đoković.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler

Srpski teniser je bio odlično raspoložen posle pobede nad Lorencom Musetijem i nasmejao je kompletnu tenisku javnost. Novak Đoković je objavio veoma simpatičnu fotografiju na društvenim mrežama posle ove pobede.

Na slici je umanjena verzija Đokovića sa džinovskim reketom, a opis je bio upućen Italijanu, koji je predao meč u petom setu pri rezultatu 4:0 za Novaka.

“Ja pokušavam da pokrijem teren danas. Lorenco, želim ti brz oporavak. Srećan sam što sam u četvrtfinalu Rolan Garosa”, napisao je Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More