Vučić čestitao Jokiću: “Ponosni smo na Vas, najbolji među najjačima”

Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Dykes
128

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Nikoli Jokiću izbor za najkorisnijeg igrača NBA lige, uz želju da ostane na tronu najboljih košarkaša i poruku da je Srbija ponosna na njega.

“Najsrdačnije Vam čestitam na tituli MVP-a. Ponosni smo na Vas i na ogroman trud, upornost i borbenost koju ste pokazali u svakoj utakmici, a Vaš uspeh proslavljamo zato što ste uspeli da budete najbolji među najjačima”, navodi se u čestitiki predsednika Vučića.

Poželeo je i da Jokićevo prestižno priznanje bude podstrek za sve mlade talente Srbije koji će vratiti zlatni sjaj srpske košarke i mesto koje joj i pripada u svetu tog izuzetnog sporta.

“Želim Vam da ostanete na tronu najboljih košarkaša i da nove generacije slede Vaš primer, u nadi da ćete, kako u Vašem Somboru, tako i u celoj Srbiji, uspeti novim generacijama da prenesete svoja znanja i iskustva”, navodi se u čestitki.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača američke NBA lige u sezoni 2020/21 – na 72 utakmice, na koliko je nastupao ove sezone, prosečno je imao 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije.

“Ne bih mogao bez vas. Vi ste veliki deo ovoga. Hvala svima”! Ovako je Nikola reagovao kada je saznao da je MVP (VIDEO)

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More