Mercedesom na POSAO, PORŠEOM kod LjUBAVNICA?! Gejtsovo ponašanje bilo JAVNA TAJNA, saradnici otkrili kako je varao MELINDU!

Tajna ZLATNOG PORŠEA: Evo kako je Bil Gejts varao SUPRUGU!

Foto: Tanjug (Michael Cummo/The Wyoming Tribune Eagle via AP)
465

Od kada su Bil i Melinda Gejts objavili da se razvode posle 27 godina braka, svetski mediji ne prestaju da se bave detaljima razvoda jednog od najbogatijih parova na svetu. Par je objavio zajedničku izjavu o svom razvodu i više se o ovom pitanju nisu oglašavali, ali Gejtsovi bivši zaposleni otkrili su nove detalje koji ukazuju da je Bil bio neveran Melindi.

Godinama se unutar Majkrosofta i u Gejtsovim profesionalnim i društvenim krugovima šuškalo o njegoviom neprikladinm vanbračnim vezama, piše Veniti Fer, ali njegovi zaposleni nisu smeli da govore, prenosi “Nova.rs”.

Nakon što su iskrsle vesti o razvodu, postalo je jasno da postoje dve strane čuvenog milijardera i osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa. Decenijama su kružile priče da je sa njim teško raditi, a to je potvrdio i njegov bivši zaposleni, prenosi Veniti Fer.

Njih je iznenadila liberalna upotreba sporazuma o neotkrivanju podataka, koje je Gejt često koristio.

„Dugo su nam govorili ‘imate potpisan sporazum, nemožete da razgovarate’“, rekao je bivši zaposleni Majkrosofta za Veniti Fer. Trenutan razvoj događaja je podstao ovu osobu da se otvori.

Kao i većina vlasnika tehnoloških kompanija, objašnjava zaposleni, Gejts je često bio nestrpljiv i zahtevan.

Ništa od toga ne bilo šokantno da nije u kontrastu sa njegovom ličnošću.

Veza između Bila i Melinde Gejts je započela kao kancelarijska ljubav – Bil je bio šef, a Melinda službenica sa kojom je koketirao na konferenciji pre nego što ju je pozvao da izađu. Kako je pisao Njujork Tajms, Bil je navodno nekoliko puta progonio žene koje su radile za njega dok je bio predsednik Majkrosofta.

Jednom je poslao zaposlenoj mejl u kojem je poziva na večeru, a drugi put je rekao ženi koja je radila za Gejts fondaciju da je želeo da je izvede na večeru dok su bili na poslovnom putu u Njujorku.

Prema pisanju Tajmsa, žene nisu osećale pritisak, ali je odnos snaga bio narušen. Godine 2019. Upravni odbor Majkrosofta otvorio je istragu o Bilovom ponašanju. Bil je napustio odbor sledeće godine, nakon što je kompanija angažovala advokatsku firmu da ispita navode.

Za ljude koji su radili za njega, Bilovo ponašenje je bila neka javna tajna. Bivši zaposleni koji je potpisao dokument o neotkrivanju podataka, rekao je da je bilo slučajeva kada je dolazio u kancelariju vozeći Mercedes, a sat kasnije bi se njegovo obezbeđenje pojavilo u zlatnosmeđem Poršeu u kojem bi se Bil potom odvezao.

„Svi smo pretpostavljali da je tada bio sa ženama. Znao sam da je imao mnogo sastanaka na terenu koji nisu bili na njegovom kalendaru“, rekao je zaposleni.

Da li je Melinda znala?

Nije jasno koliko je Melinda znala o ponašanju svog supruga ili ovim glasinama, niti koliko su oni uzeti u obzir kada je donesila odluku da podnese zahtev za razvod braka. Ljudi bliski paru su rekli da je bilo napetosti neko vreme, da godinama žive odvojeno i da je odluka o razvodu odložena dok njihova mlađa ćerka nije završila srednju školu.

Tajms piše da je Melinda 2018. godine bila nezadovoljna kako se Bil bavio tužbom za seksualno uznemiravanje protiv svog dugogodišnjeg menadžera, insistirajući na dovođenju spoljnih istražitelja.

A onda je 2019. godine, kada je poznanstvo između njenog supruga i Džefrija Epstajna postalo javno, angažovala advokate za razvod.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More