Palata: Hari i Megan nisu konsultovali kraljicu oko imena male Lilibet

Foto: Tanjug (AP Photo/Matt Dunham, File)
938

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu konsultovali kraljicu kada su birali ime za svoju ćerku Lilibet, tvrdi jedan izvor iz Bakingemske palate za Bi-Bi-Si.

S druge strane, izvor blizak Hariju i Megan je za Bi-Bi-Si rekao da je princ razgovarao sa kraljicom pre rođenja njegove ćerke – i da je “pomenuo” to ime, međutim, izvor iz Palate tvrdi da to nije bilo tako.

U najnovijoj izjavi, izvor blizak Hariju naglašava da par ne bi koristio to ime da kraljica nije izrazila svoju podršku.

“Vojvoda je razgovarao sa porodicom pre objavljivanja imena, a njegova baka je zapravo bila prvi član porodice kojeg je pozvao. Tokom tog razgovora, podelio je želju da ćerku nazove Lilibet u njenu čast. Da nije podržala, oni ne bi koristili to ime”, izjavio je izvor blizak Hariju.

Neočekivan potez posle “GOMILE ĐUBRETA koji su SRUČILI: Megan i Hari ćerki dali ime LILIBET, “kraljica im to neće oprostiti”?!

Lilibet je kraljičin nadimak unutar porodice od njenog detinjstva.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More