Ovo je supruga NIKOLE JOKIĆA, intimu su sakrili od javnosti, a ona mu je NAJVEĆA PODRŠKA! (FOTO, VIDEO)

Tajanstvena lepotica koja je najboljem igraču NBA osvojila SRCE!

Foto: Tanjug (AP Photo/Matt York)
353

Oslonac Nikole Jokića tokom svih ovih godina, pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama, jeste supruga Natalija Maćešić. Njih dvoje brižljivo čuvaju intimu, pa se o njihovoj vezi, kasnije i braku zna baš malo.

Njih dvoje su na „ludi kamen“ stupili krajem 2020. godine u rodnom gradu Somboru u hramu Srpske pravoslavne crkve.

Svadbeni ples Nikole i Natalije uz Balaševićev “Ringišpil”, Amerikanci u čudu (VIDEO)

Bio je prisutan veliki broj radnika obezbeđnja i samo odabrane zvanice su mogle da prisustvuju, a ljudi koji su bili na venčanju dobili su instrukcije da ne objavljuju fotografije sa ovog događaja.

Njih dvoje su srednjoškolsku romansu godine krunisali brakom posle krajem 2020. godine. I Natalija je otišla u Denver i u međuvremenu je završila Univerzitet u Koloradu.

Njih dvoje su se zabavljali i godinama pre odlaska u SAD, gde su počeli i da žive zajedno.

„Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala“, ispričao je košarkaš svojevremeno.

Nedavno je otkriveno i kako je propao Jokiću transfer u Barselonu iz Mege.

Jokić je sa Megom igrao protiv Cedevite u ABA ligi, a na tribinama su bili skauti Barselone sa spremljenim ugovorom na pet godina. Ipak, tada je srpski centar odigrao jedan od najgorih mečeva u dresu Mege.

„Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa“, rekao je Jokić u dokumentarnoj seriji „Čovek koji pravi razliku“, koja je posvećena Mišku Ražnatoviću, košarkaškom menadžeru.

Ubrzo se nadovezao i sadašnji trener Milojević.

„Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.“

Natalija je sa Nikolom i braćom putovala i na Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine, a dve godine ranije je objavljeno i da svi zajedno žive u stanu u Denveru.

„Tri brata žive zajedno, tu je i Nikolina devojka, u trosobnom stanu. Stavili su i jedan mali obruč u predsoblje“, objasnio je 2017. godine novinar „Sports Ilustrejteda“ Li Dženkins.

Srpski centar pojasnio je tada i kako izgleda njihova svakodnevica.

„Zapravo nam je… Malo je mali za nas. Ali, i dalje igramo jedan na jedan, jurišamo, psujemo“, rekao je Nikola tada.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More