“Odbili su me za posao jer sam SRPSKA SNAJKA”! Hrvatska pevačica doživela nepravdu u rodnoj zemlji i to sve zbog udaje za SRBINA! (VIDEO)

Voli život u Srbiji, ali je zbog toga imala problema sa zaposlenjem u rodnom gradu.

Foto: youtube/printscreen
187

Hrvatska pevačica Ida Prester, osam godina živela je u Bogradu, zajedno sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima. Međutim, prošle godine vratili su se u Zagreb, ali i dalje ističe koliko voli život u Srbiji, mada priznaje da je zbog toga imala problema sa zaposlenjem u rodnom gradu.

Naime, Ida, kako je i ranije pričala, nije mogla da nađe posao u Hrvatskoj jer su joj zamerali što se preselila u Beograd, a isto to je u emisiji potvrdila i voditeljka koja ju je ugostila, prenosi “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Ida je bila dirnuta njenim gestom pa je podelila snimak iz emisije na svom profilu.

– Jedan meni divan moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu devojku prvi put vidim u životu. Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa – odbili su me za posao jer “sam iz Beograda”, jer sam “srpska snajka” ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vredno pomena. Ali ova cura, pozvana kao moja zamena, napravila je gest koji me je baš dirnuo. Ovakve stvari očekuješ samo od bliskih prijatelja – navela je u opisu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More