Novinar njujorškog Tajmsa ponovo se obrušio na Novaka: “Taj momak ima problem”

Foto: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler
191

Američki novinar Ben Rotenberg oglasio se juče tokom meča Novaka Đokovića i Matea Beretinija ponovo kritikujući srpskog igrača.

Naime, Rotenbergu je zasmetala Novakova agresivnost, koji je u završnici meča nekoliko puta vikao ka svom boksu i nogom uradio o reklamu, a posebno je to bilo izraženo kada Italijan vinerom dobio poen, na šta je Đoković reagovao u neverici da je rival pogodio.

Rotenberg se oglasio pre svega toga, ali ostaje misterija gde je pronašao manu svetskom broju jedan.

“Ovaj momak ima problem sa agresivnošću. Greška na prošlogodišnjem US Openu nije bila nesreća (prim. aut. kada je lopticom pogodio sudinicu). To je bila logična kulminacija bezobzirnog ponašanja tokom karijere velikog šampiona koji na terenu istresa svoja dnevna sr..a”, napisao je Rotenberg na Tviteru.

Nije prvi put da novinar uglednog Njujork Tajmsa ima negativno mišljenje o Đokoviću. Ove godine, nakon Australijan opena, gde je Novak podigao trofej, kritikovao je njegove naviječe smatrajući da je njihovo ponašanje “ekstremno agresivno”. Osim toga, i ranije se oglašavao povodom Novaka u negativnom kontekstu. Ruku na srce, umeo je i da pohvali, ali retko.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More