Megan i Hari predstavili bebu LILIBET KRALJICI, susret se ovako odigrao, a princ je BESAN, opasno ZAPRETIO! (FOTO)

Novi skadnal potresa BRITANIJU, u epicentu BUNTOVNI HARI, a cela zemlja se pita samo JEDNO!

Foto: Tanjug (Steve Parsons/Pool via AP)
337

Princ Hari i Megan Markl predstavili su svoju ćerku kraljici preko video poziva, tvrde izvori Dejli mejla i magazina Pipl.

Palata: Hari i Megan nisu konsultovali kraljicu oko imena male Lilibet

Kako se Lilibet pridružila bratu Arčiju, koji je nedavno napunio dve godine, par se sada priprema za porodični život u četvoro. Izvori su magazinu Pipl rekli da je kraljica upoznala svoju imenjakinju u video pozivu. “Bili su uzbuđeni i jedva su čekali da podele vesti o rođenju još jedne bebe”, kažu insajderi.

Vest o upoznavanju kraljice sa svojim 11. praunučetom dolazi nakon glasina da kraljica nije srećna zbog izbora imena za Harijevo i Meganino dete.

Bura oko imena se ne STIŠAVA, besni princ preti da će tužiti NOVINARE!

Novi skandal potresa Britaniju i, naravno, opet je u epicentru buntovni princ Hari! Bura oko imena njegove i Meganine bebe ne prestaje i svi se pitaju samo jedno – Da li su kraljicu pitali ili ne?

Foto: Tanjug (AP Photo/Matt Dunham, File)

Princ Hari je zapretio Bi-Bi-Siju da će ih tužiti zbog izveštavanja o tome da se on i Megan Markl nisu konsultovali sa Kraljicom oko toga da li da svoju ćerku nazovu Lilibet.

Izvor iz Palate je rekao BI-Bi-Sijevom dopisniku Džoniju Dajmondu, ekspertu za pitanja monarhije, da Kraljica “nikada nije pitana” za mišljenje o bebinom imenu, naročito jer je reč o kraljičinom nadimku iz detinjstva.

Hari je 90 minuta nakon što je izveštaj izašao uzvratio saopštenjem bliskog prijatelja Omida Skobija u kome se insistira na tome da je Kraljica bila prva osoba koju je Vojvoda od Saseksa pozvao nakon rođenja svoje ćerke. Skobi je takođe naveo da par nikada ne bi nazvao tako svoju ćerku da to Kraljica nije dopustila.

Hari je otišao korak dalje pretnjom BI-Bi-Siju da će preduzeti pravne mere protiv medijske korporacije. Obaveštenje o pravnim merama stiglo je uz brižljivo sročeno saopštenje koje je postavilo mnogo više pitanja pre nego što je dalo odgovor na ono krucijalno: da li je kraljica bila konsultovana i da li je dala dozvolu ili je prosto bila samo obaveštena o imenu. U saopštenju se insistira na tome da je Bi-Bi-Sijev izveštaj skroz netačan i napominje se da je “Vojvoda razgovarao s porodicom pre obaveštavanja javnosti i da je njegova baka bila prva osoba iz porodice koju je pozvao”. “Tokom tog razgovora on je rekao da se nada da će ćerku nazvati Lilibet u njenu čast. Da se ona nije složila, ne bi joj dali to ime.”

Bi- Bi- Si je onda izmenio izveštaj, ali u njemu ipak i dalje stoji da Kraljica nije pitana o imenu bebe. Dajmondov citat izvora iz Bakingemske palate i dalje stoji u tekstu. Uprkos Harijevoj snažnoj osudi Bi-Bi-Sijevog teksta, Bakingemska palata je za “Dejli mejl” odbila da komentariše da li je priča istinita ili ne.

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su prošlog petka dobili ćerku kojoj su dali ime Lilibet Lili Dajana Mauntbaten-Vindzor. Beba je rođena je u 11:40 u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji. I majka i dete su zdravo i dobro, saopšteno je tada.

Par je rekao da su svom drugom detetu ime Lilibet dali po nadimku kraljevske porodice za kraljicu Elizabetu, bebinu prabaku, čime su joj odali počast. Srednje ime devojčice odabrano je u čast njene pokojne bake – princeze Dajane.

 

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More