“Malo se više zaleteo TAJ GASTARBAJTER iz NEMAČKE”! ŠABANOVA kuća u Krčedinu se ruši?! (FOTO)

"Goca ne da kuću ni za živu glavu", Da li će gastarbajter iz NEMAČKE uspeti u svoma naumu?

Foto: printscreen/instagram gordanasaulic.official
232

U medijima se pojavila informacija da se kuća legendarnog Šabana Šaulića u Krčedinu ruši, ali Kurirov izvor blizak porodici Šaulić rekao je da se vikendica koja je bila omiljeno mesto pevača neće rušiti.

Naime, kako se navodil, pojavio gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena vikendica pokojnog Šabana, piše “Kurir”.

Foto: youtube/printscreen

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordana Šaulić (@gordana__saulic)

– Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – rekao je izvor.

Oglasila se i supruga LEGENDARNOG Šabana Šaulića: Niko ništa ne RUŠI, to nije istina!

Supruga pokojnog Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, ističe da ne planira da proda vikendicu u Krčedinu, u kojoj je pokojni pevač narodne muzike provodio najviše vremena.

Naime, nakon priča da navodno postoji mogućnost da Šabanova udovica vikendicu proda, kako bi se na tom mestu navodno gradio hotelski kompleks, portal “Telegraf” je pozvao Gordanu.

Odmah je jasno istakla da se se ta kuća neće rušiti.

– Nema istine u tome. Niko ništa ne ruši! – počela je Goca za Telegraf Jetset.

Na pitanje da li možda ima u planu da proda kuću, Šabanova udovica je izričito odgovorila.

– Ta vikendica se neće prodati! Zašto bi prodali tu kuću? Ne, to nije tačno – kazala je Goca.

Podsetimo, Šaban je za života najviše vremena provodio upravo u ovoj vikendici.
Tu je pecao, odmarao, družio se sa bliskim prijateljima. Uvek je govorio da je tu njegov mir.

 

Izvor Kurir Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More