“Molitve su nam USLIŠENE”, mladi violinista koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći probudio se iz KOME! (VIDEO)

Dečak je LETEO 20m kroz vazduh u stravičnoj nesreći, danas je otvorio oči!

Foto: youtube/printscreen
470

Mladi violinista Jovan Vasić Piromanac (15) danas se probudio iz kome u kojoj je bio pet dana, od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u subotu ujutru.

Prema onome što je Jovanov otac Zoran objavio na svom profilu na fejsbuku, dečak se danas probudio iz kome, piše “Blic”.

– Danas ovaj blag dan, ovaj veliki dan, Spasovdan, pomogao je mom detetu. Moj Joca se danas probudi iz kome, sad se probudio. Hvala dragom Bogu – rekao je otac.

Kako je Zoran rekao, dečak je danas u bolnici kršten.

– Joca Piromanac je pobednik, on je rođen kao pobednik. On je kršten danas, i molitve su nam uslišene – njegove su reči.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u mestu Zvečka u noći između petka i subote, a u pored Jovana teško je povređen i njegov stariji brat M. V. (26), kao i njihov otac Zoran.

Prema rečima očevidaca, Jovan je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i leteo 20 metara kroz vazduh.

Iz porodice poznatih muzičara

On je veliki talenat kome su muzički znalci predviđali sjajnu muzičku karijeru.

Potiče iz čuvene porodice muzičara. Violina je tradicija u porodici Vasića, a mali Joca je inače praunuk čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca. Njegov stric je bio čuveni muzikant Boban Voz dok je otac Zoran takođe svirao violinu.

– Počeo sam da sviram sa šest-sedam godina, ne znam ni sam tačno, a kako da kažem, violina je za mene sve. Želja mi je da nastavim tradiciju – rekao je jednom prilikom mladi violinista iz Obrenovca.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More