Posle godinu dana srpska glumica u Beogradu: “Dolaziću da igram predstave, ali želim da budem sa porodicom”

Foto: Printscreen Prva
213

Posle više od godinu dana glumica Jelisaveta Orašanin došla je u rodni Beograd, gde će publika ponovo moći da je gleda u pozorištu ali, kako kaže, neće živeti odvojeno od supruga Miloša Teodosića, iako voli svoj posao.

“Nećemo živeti razdvojeno. Ja ću da dolazim ovde da igram predstave ali želim da budem sa porodicom”, rekla je Jelisaveta za Televiziju Prva, piše b92.net.

Glumica je nedavno stigla iz Bolonje, gde živi sa Teodosićem i njihovo dvoje dece, zbog košarkaševog ugovora sa klubom Virtus.

“Ovo je najduži period da nisam bila u Beogradu. Vraćam se, polako ali sigurno”, rekla je Jelisaveta i najavila prvo izvođenje predstave “Hotel 88”.

“Ta predstava je hit, jer smo mi, glumci, i Staša Koprivica, radili na tekstu. Unapred se dogovaramo, ali stalno ubacujemo nešto novo, sada smo promenili i prostor pa će predstava biti izvedena u Hotelu Radison”, kaže Orašanin.

Ona dodaje da će ekipa predstave imati i gostovanja tokom leta, ali to zavisi od situacije sa koronavirusom.

Ipak, ona će zbog šestomesečnog sina ostati u Beogradu, gde planira da radi na nekoliko projekata, i najavila snimanja za serije “Kamiondzije” i “Ubice mog oca”.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More