Da li je “Gejts štreber koji će SPASITI SVET”, njegovi zaposleni otkrili kakav je na poslu, istina je drugačija od slike “DOPADLJIVOG DEČKA”!

"NEMILOSRDAN i SNISHODLJIV"?! Evo kako GEJTSOVI zaposleni opisuju MILIJARDERA!

Foto: youtube/printscreen
102

Kako se pojavljuje više detalja o odnosu Melinde i Bila Gejtsa, koji je doveo do njihove nedavne najave o razvodu, postaje sve jasnije da je Bilova “pažljivo izgrađena javna ličnost ozbiljnog štrebera koji želi da spasi svet” – u stvarnosti mnogo komplikovanija.

Kako se ta “dopadljiva ličnost raspada”, piše Futurism, tako sve više ljudi govori o Gejtsovim tendencijama da na poslu iznosi priče o vanbračnim aferama, kao i o opštim poteškoćama rada pod rukovodstvom ovog mega milijardera, osnivača Majkrosofta, prenosi “Telegraf”.

Bivši zaposleni i saradnici koji su ostali anonimni, zbog sporazuma o neotkrivanju podataka, kažu za Vanity Fair da je, što se tiče šefova, Gejts bio posebno zahtevan, nestrpljiv, nemilosrdan i snishodljiv.

Izazovi rada u takvim uslovima decenijama su bili javna tajna, navodi VF. Ali, Gejts i njegovi pravni timovi uglavnom su držali te detalje daleko od javnosti, poput veza sa Džefrijem Epstajnom, koji je napustio upravni odbor kompanije ubrzo nakon istrage o neprimerenom odnosu sa jednim zaposlenim licem.

Dodaje se da je sada, kada se više motri na Gejtsov život i otkako je došla najava o razvodu, ljudima lakše da se izjasne o tome kako je raditi pod palicom ovog Amerikanca. Ali, ističe se da “njegov pravni tim i dalje predstavlja dovoljnu pretnju”.

Mnogi anonimni izvori očekuju da će se pojaviti još više detalja i jasniji portret Gejtsa, kako se razvod njegovog i Melindinog braka bude odvijao kroz faze u narednim mesecima.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More