Ojadio NEMAČKU ŽELEZNICU za STOTINE HILJADA EVRA: Maloletnik na prevaru kupovao INTERNET KARTE, policija ga otkrila “SASVIM SLUČAJNO”!

Evo kako je MALOLETNIK RAZOTKRIVEN!

Foto: unsplash
319

Maloletnika (17) iz Mulhajma nemačka policija sumnjiči da je oštetio železnicu iz te zemlje za 270 hiljada evra neplaćenim internet kartama.

On je razotkriven je nakon što je početkom godine izgubio telefon tokom tuče između dve grupe mladića. Potukli su se između pruga na železničkoj stanici u Esenu, a sve je zabeleženo videonadzorom, prenosi “Mondo”.

Policija u Nemačkoj je zaplenila mobilni telefon osumnjičenoh koji je tada imao 16 godina. Njemu su inspektori pronašli veliki broj elektronskih karata za vožnju železnicom.

Sudija je potom naložio pretragu stana 17-godišnjaka, što je potvrdilo sumnje policije. Maloletnik je navodno skinuo 1.300 internetskih karata u ukupnoj vrednosti od 270.000 evra. Sumnja se davao fiktivne bankovne račune u stvarnim finansijskim institucijama kada je kupovao karte putem Interneta.

On je, kako sumnja policija, preprodavao karte ili ih je i sam koristio.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More