Porodica tragično nastradalog Miloša u AMERICI skrhana od BOLA: Bio je prošle godine na SLAVI! (VIDEO)

U stravičnoj nesreći u AMERICI tragično je preminuo SRBIN, Miloš Marjanović.

Foto: youtube/printscreen
191

Tridesetčetvorogodišnji Leskovčanin Miloš Marjanović poginuo je tako što je čamac na kojem se nalazio sa društvom velikom brzinom udario u stenu veličine automobile, prenose američki mediji.

Nesreća se dogodila juče, a među preostalim putnicima broda nalazila su se još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša i Beograda, kao i devojka iz Vrnjačke Banje, piše “Kurir”.

Članovi njegove porodice u Leskovcu su skrhani od bola i ne veruju da se tragedija desila.

– Prošle zime je bio kod nas na slavi. Hvalio se kako su kupili čamac. Dobro im je išlo – kaže za Informer Miloševa tetka.

Miloš se pre par godina preselio u Ameriku. Zajedno sa bratom, živeo je u gradiću Brookfild, u državi Ilinois.

– Jedna od žrtava prevezena je u kritičnom stanju zajedno sa Marjanovićem nakon pada – saopštio je Protivpožarni okrug Salin Vali, koji je prvi bio na licu mesta.

Kako prenosi američki KDSK kanal 5, čamac u kom je bio Marjanović se kretao uzvodno prema mraku i udario u kamen u plitkoj vodi veličine približno automobilu. Čamac je bio podeljen od pramca do krme i zamotan u olupini. Vojnici iz Odeljenja za patrolu vodenih puteva države Missouri uklonili su čamac iz vode u nedelju ujutro.

Američki mediji takođe prenose da ova reka i nije baš bezbedna za krstarenje.

– Moraš biti oprezan. Upoznao sam ovu reku, alije ona puna opasnosti i iznenađenja. Ima kamenja, drveća. Upravo ovde sa ove strane ima drveća koje nikada ranije nisam video u vodi – kazao je za Kanal 5 nautičar Džon Huk.

Američki mediji podsećaju da se u junu prošle godine u ovoj reci udavio jedan petnaestogodišnji dečak.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More