“OGROMAN GUBITAK”, Miloševi prijatelji iz svih krajeva AMERIKE uputili APEL: Pomozimo porodici da ga sahrani u SRBIJI!

Miloševi prijatelji pokrenuli fundraiser da se telo nastadalog SRBINA prebaci u rodnu grudu, evo kako možete da DONIRATE!

Foto: youtube/printscreen
331

Nakon tragične pogibije Miloša Marjanovića (34) u nesreći motornog broda u američkoj državi Mizuri oglasila se grupa njegovih prijatelja iz Čikaga i drugih krajeva Amerike, koji su pozvali ljude da pomognu Miloševoj porodici da njegovo telo prebace u Srbiju, gde će biti sahranjen, piše “Serbiantimes.info”.

U emotivnoj poruci koju su uputili preko društvenih medija navodi se sledeće:

“U subotu, 12.juna 2021 god. naš voljeni prijatelj Miloš Marjanović Panča je izgubio život u brodskoj nesreći. Rođen je u Leskovcu, Srbija, 1987god., a preselio se u USA pre nekoliko godina.

Miloš je bio velikog srca, uvek nasmejan, veliki prijatelj. Svi koji su ga poznavali imaju samo lepe reči o njemu. Ovaj ogroman gubitak ostavio je u neverici pre svega porodicu u Srbiji, kao i prijatelje i ljude iz okruženja.

Miloš je iza sebe ostavio oca, majku, sestru i brata.

Ovaj fundraiser smo pokrenuli da bi Milos bio pripremljen, transportovan i sahranjen u Srbiji. Novac je potreban za troskove transporta, sahranu kao i troškove i pomoć porodici u najtežem periodu u njihovim životima.

Svaka donacija je dobrodosla. Novac ce biti direktno usmeren Miloševoj porodici.

Unapred zahvalni”, piše u poruci koju potpisuju Miloševi prijatelji, a GoFundMe link putem kojeg možete uputiti pomoć porodici Miloša Marjanovića nalazi se OVDE!

Podsećamo, do nesreće u kojoj je Marjanović poginuo je došlo nakon što se brod, u kome je pored njega bilo još pet srpskih državljana, zakucao u kamenje u plitkom delu reke. Marjanović je preminuo na licu mesta, dok su ostali putnici prebačeni u bolnicu. Dvoje je ubrzo i pušteno, a troje zadržano, od kojih se jedan srpski imigrant nalazi u Odelenju intenzivne nege, u teškom stanju.

Miloš Marjanović, živeo je u čikaškom predgrađu Brukfild, gde je radio u jednoj radionici za popravku kamiona. U Čikagu živi i Marjanovićev rođeni brat. Među preostalim putnicima broda bili sue još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša i Beograda, te devojka iz Vrnjačke Banje.

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More