Supruga naručila ubistvo SRBINA u UKRAJINI: Policija u SPECIJALNOJ AKCIJI osujetila plan vredan DVA MILIONA DOLARA! (VIDEO)

Kako bi prevarila naručioce otmice i ubistva SRBINA, UKRAJINSKA POLICIJA poslužila se dobrim TRIKOM!

Foto: youtube/printscreen
451

Ukrajinska policija sprečila je pokušaj otmice i ubistva u Кijevu srpskog biznismena Milovana R, vlasnika lanca sportskih prodavnica u Ukrajini.

Sumnja se da su otmicu i pokušaj ubistva organizovali supruga i šurak žrtve. Milovan R, koji posluje u Ukrajini, navodno je želeo da se razvede od supruge i da je razbaštini što je ona saznala pa je, zajedno sa bratom, osmislila kako da se reši supruga pre nego što on nju ostavi, prenosi “Kurir”.

Kako prenose ukrajinski mediji, u decembru 2020. godine kijevski službenici dobili su informacije o pripremi otmice srpskog državljanina koji je imao unosan posao u Ukrajini.

Da bi mu spasli život, policija je sprovela specijalnu akciju u nekoliko faza.

– Prvo smo našli organizatora, koji je inače državljanin Ukrajine koji je privremeno živeo u inostranstvu. Upravo je on tražio ljude koji će kidnapovati biznismena. Кasnije su identifikovani nalogodavci kao i motivi. Planirali su da ga kidnapuju i prisile da potpiše neophodne dokumente, a zatim ubiju – navodi se u policiji.

Za likvidaciju muža, žena Milovana R. ponudila je stan u Moskvi vredan 2 miliona dolara.

– Početkom juna, nakon što se saznalo da je naručena likvidacija, pripadnici ukrajinske policije izveli su specijalnu operaciju i simulirali otmicu žrtve na teritoriji Kijeva, kako bi prevarili naručioce ubistva, koji su u to vreme bili u Srbiji – naveo je izvor iz istrage.

Kada je jedan od organizatora isplatio prvu tranšu u iznosu od 10.000 dolara čoveku koji je trebalo da počini otmicu i likvidaciju, policija ga je privela.

Na osnovu dokaza, koji su prikupljeni u saradnji sa srpskom policijom, osumnjičeni se tereti za planiranje otmice i pokušaj ubistva. Osumnjičenom je određen pritvor, bez mogućnosti kaucije.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More