Pojavio se snimak kobnog pada žičare koja je odnela 14 života (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Tanjug (Italian Vigili del Fuoco Firefighters via AP)
101

Tri nedelje nakon stravične nesreće u Italiji, mediji su objavili snimak pada žičare koja povezuje grad Stresa, na obali jezera Mađore, i planinu Motarone, u Pijemontu.

Podsetimo, kada je pukao kabl gondola je pala, a poginulo je 14 ljudi. Preživeo je samo 5-godišnji dečak Ejtan Biran, a stradali su i njegovi roditelji, brat i baka i deka. Posle tragedije, privedeno je troje ljudi.

Snimak od 19 sekundi pokazuje da se kabina žičare normalno penje.

Međutim, kada je došla do vrha trebalo je da se spoji sa stanicom, ali je kabina naglo krenula nadole, odvojila se od užeta i pala na zemlju.


Protiv više zvaničnika firme koja upravlja žičarom vodi se krivični postupak zbog sumnje da su namerno deaktivirali sistem za hitno kočenje.

Tri osobe uhapšene zbog tragedije u Italiji, u padu kabine žičare poginulo 14 ljudi

Poginuli su: Amit Biran (30) sa suprugom Tal Peleg (26) i sinom Tomom Biranom (2), bračni par Barbara Koen Koniski (71) i Icak Koen (82), Šahaisavandi Mohamadreza (23), Serena Kosentino (27), Silvija Malnati (26), Alesandro Merlo (29), supružnici Vitorio Zorloni (54) i Elizabeta Persanini (28) sa sinom Matijom Zorlonijem (5), kao i supružnici Gasparo Angelo Vito (45) i Roberta Pistolato (40).

Tomov brat Ejtan (5) jedini je preživeo tragediju.

“Gde su MAMA i TATA”?! Mališan koji je jedini preživeo pad kabine žičare u ITALIJI se probudio iz KOME, a njegove reči SLAMAJU SRCE! (FOTO)

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More