Francuski volonteri deci na KiM doneli pakete pomoći; Gujon: “Ruka solidarnosti zagrliće i obradovati veliki broj dece u enklavama”

Foto: Facebook Arno Gujon
215

Francuski volonteri humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” stigli su na Kosovo i Metohiju, saopštio je sinoć osnivač te organizacije i direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

Gujon je na Fejsbuku najavio da će u narednih nekoliko dana paketi školskog pribora, odeće i obuće, koji su skupljani širom Francuske, biti podeljeni mališanima u južnoj srpskoj pokrajini.

“Ponosan sam na naše volontere koji su žrtvovali svoje slobodne dane na poslu kako bi konkretno, na terenu pomogli deci u srpskim enklavama. Njihova žrtva i ispružena ruka solidarnosti ovih dana zagrliće i obradovati veliki broj dece u enklavama, a svima nama poslužiće kao pravi pokazatelj da francusko-srpsko prijateljstvo iz slavnih dana naše zajedničke istorije još živi u srcu jednog dela francuskog naroda”, poručio je Gujon.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More